Dirigenten Masterclass Philip Harper
Dirigenten Masterclass Philip Harper

Dirigenten Masterclass Philip Harper


English below

Brass Band Limburg kondigt met trots een exclusieve dirigenten masterclass aan, onder leiding van de wereldberoemde dirigent Philip Harper van The Cory Band. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 24 februari bij Adams in Ittervoort.
Deze masterclass biedt een unieke kans voor dirigenten om hun vaardigheden te verfijnen onder leiding van een van de meest gerespecteerde personen in de wereld van de brassbandcultuur.
Datum en Tijd

Zaterdag 24 februari, 09:00 – 17:00 uur


Locatie

Adams Muziekcentrale, Ittervoort, Nederland

Philip Harper, bekend om zijn uitzonderlijke talent en leiderschap bij The Cory Band, zal zijn rijke ervaring delen en deelnemers begeleiden bij het ontwikkelen van technieken voor expressie, interpretatie en ensemblebeheer. Met een beperkt aantal beschikbare plekken voor actieve deelnemers (maximaal 8), biedt deze masterclass een intieme en persoonlijke leerervaring. Daarnaast kunnen dirigenten zich ook als passief deelnemer opgeven.

Klik hier om je in te schrijven!

English version

Brass Band Limburg is proud to announce an exclusive conducting masterclass, led by world-renowned conductor Philip Harper of The Cory Band. The event will take place on Saturday 24 February at Adams in Ittervoort.
This masterclass offers a unique opportunity for conductors to refine their skills under the guidance of one of the most respected people in the world of brass band culture.

Date and time:

Saturday 24 February, 09:00 – 17:00

Location:

Adams Music Centre, Ittervoort, Netherlands

Philip Harper, known for his exceptional talent and leadership with The Cory Band, will share his rich experience and guide participants in developing techniques of expression, interpretation and ensemble management. With a limited number of spots available for active participants (maximum 8), this masterclass offers an intimate and personal learning experience. In addition, conductors can also sign up as passive participants.

Click here to sign up!