Brass Band Limburg
Donaties

Donaties

Beste lezer,

 

Brass Band Limburg kent vele muzikale hoogtepunten, waaronder het verzorgen van diverse galaconcerten, deelnames aan (inter-) nationale concoursen en optredens op de binnen- en buitenlandse radio en televisie. Ook heeft de band een 6-tal cd’s uitgebracht waarvan inmiddels 10.000 exemplaren verkocht zijn. Deelnames aan kampioenschappen hebben vaak mooie resultaten opgeleverd.

Om deze hoogtepunten mogelijk te maken, heeft de band financiële middelen nodig. Zo is er onder andere geld nodig voor het onderhoud van instrumentarium, huren van repetitieruimtes en het organiseren van concerten. Door het regionale karakter van de band, kan Brass Band Limburg helaas niet rekenen op een grote lokale achterban. Om toch het bestaansrecht van Brass Band Limburg veilig te stellen, vragen we uw hulp.

Steun ons vandaag door een donatie naar keuze te doen. Om te helpen bij het maken van uw keuze hebben we een aantal symbolische donaties opgenomen in dit formulier. Hiermee willen wij aan u zichtbaar maken voor welke uitgaven onze band onder andere komt te staan!  Bij een vereniging als Brass Band Limburg zijn we blij met alle bijdragen, en we hopen dan ook dat u ons wilt steunen!

U mag uw informatie achterlaten in de formulieren, maar dit is niet verplicht als u dat niet wil.

 

Bedankt voor uw steun!

Brass Band Limburg
Bedrag