Friends of the Band

Friends-of-the-band PNG

Brass Band Limburg, opgericht in 1981, kende in zijn bestaansgeschiedenis reeds vele muzikale hoogtepunten, waaronder het verzorgen van diverse galaconcerten, deelnames aan (inter-) nationale concoursen en optredens op de binnen- en buitenlandse radio en televisie. Tevens heeft de band een 6-tal cd’s uitgebracht waarvan inmiddels 10.000 exemplaren verkocht zijn. Deelnames aan kampioenschappen hebben vaak mooie resultaten opgeleverd. Hoogtepunten waren daarbij de twee nationale brassband titels, een 3e plaats op de Europese brassband kampioenschappen, de eerste plaats op Euro Brass 2008 en de 4 nationale titels bij de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen in concertdivisie sectie brassband. Ook in 2012 werd tijdens de Nederlandse Brassband Kampioenschappen een mooie prestatie neergezet door met een relatief vernieuwde band een 3e plek te behalen. In 2013 was het behalen van 93,5 punten in de concertdivisie van het bondsconcours van de LBM één van onze hoogtepunten.

Om deze prestaties mogelijk maken, heeft de band financiële middelen nodig. Zo is er onder andere geld nodig voor het onderhoud van instrumentarium, huren van repetitieruimtes en het organiseren van concerten. Door het regionale karakter van de band, kan Brass Band Limburg helaas niet rekenen op een grote lokale achterban. Om toch het bestaansrecht van Brass Band Limburg veilig te stellen, vragen we uw hulp. Door lid te worden van “Friends of the Band” levert u met slechts €5,- per maand een belangrijke financiële bijdrage aan de band. Zo zorgen we er samen voor dat dit mooi stukje Limburgse cultuur behouden blijft. Als “Friend of the Band” geniet u van een aantal voorrechten:

 • U krijgt vrije toegang tot alle concerten georganiseerd door Brass Band Limburg.
 • Op CD’s van Brass Band Limburg ontvangt u 10% korting.
 • Middels onze digitale nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes omtrent Brass Band Limburg.

U kunt zich aanmelden voor “Friends of the Band” middels het invullen van het aanmeldformulier tijdens één van onze concerten. Tevens kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier. Na aanmelding nemen wij contact met u op.

  Naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode en plaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ja, ik word “Friend of the Band”! Ik wens graag onderstaande financiële bijdrage te leveren:
  €60,- per jaarEen ander bedrag per jaar, namelijk:

  Eventuele overige opmerkingen

  Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun,

  Brass Band Limburg